Persoonlijke ontwikkeling voor artsen

Zit ik in mijn kracht? Waar ben ik goed in? Waar wil ik naar toe? In de medische wereld vaak nog onbespreekbare thema’s en vragen die niet makkelijk zijn om te beantwoorden. BKV helpt basisartsen en medisch specialisten met deze vraagstukken.

In gesprek met een coach
Niet alles loopt altijd volgens plan. Ook persoonlijk wil het wel eens een keer haperen. Onze coaches kunnen u als arts helpen. Zodat u weer snel de draad kunt oppakken.

Wie ben ik? Wat kan ik? En hoe bereik ik dit? Onze coaches helpen u als arts bij de zoektocht naar de antwoorden op deze vragen. Binnen een coachingstraject worden de doelen vooraf in overleg bepaald. Tevens wordt de verwachte duur van het traject besproken. Doel van de coaching is het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit. De coaches van BKV zijn allemaal ervaren in de gezondheidszorg.

Wij stellen onze coaches graag uitgebreid aan u voor:

Persoonlijkheidstesten voor artsen
Haal het optimale uit uzelf en uw carrière, door nog meer inzicht te krijgen in uw talenten. De online persoonlijkheidstesten die BKV biedt, helpen u met uw persoonlijke ontwikkeling. Zij worden regelmatig toegepast voor 360° feedback, coaching en het opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen. De testen zijn wetenschappelijk gefundeerd. Een groot voordeel is dat u de test(en) thuis kunt maken. De resultaten worden uiteraard in een persoonlijk gesprek aan u toegelicht en met u besproken.

Mocht u direct met een van onze coaches in contact willen komen of informatie over een persoonlijkheidstest voor artsen willen hebben, dan kunt u bellen met BKV +31 888 – 22 55 88.

In gesprek met een loopbaanadviseur voor artsen
De arbeidsmarkt is complex, flexibel en strooit steeds meer uitdagingen en loopbaanvragen op uw pad. Een vrijblijvend gesprek bij BKV over uw loopbaan kan verhelderend werken.  Wat is uw volgende stap? In welke richting zoekt u groei? Hoe pakt u een carrièreverandering aan? Wat zijn uw competenties en hoe benut u die optimaal?

Een loopbaanadviseur van BKV helpt u verder wanneer het om u en uw werk gaat. Indien u wilt weten waar u goed in bent, wat u allemaal kunt, wat uw drijfveren zijn en waar u het beste tot uw recht komt, is een loopbaanadviesgesprek of -traject voor u interessant. Deze gesprekken worden door een onafhankelijke loopbaanadviseur op uw persoonlijke wensen en behoeften afgestemd. Gezamenlijk bespreekt u uw huidige situatie en bepaalt u uiteindelijk de koers van een loopbaan binnen of buiten de huidige organisatie.

Kortom, iemand die u helpt de juiste keuze te maken. Afgestemd op uw wensen, uw toekomst, uw plezier.

Mocht u direct met een van onze loopbaanadviseurs voor artsen in contact willen komen, dan kunt u bellen met BKV +31 888 – 22 55 88.

Mastering Me: voor coassistenten en basisartsen

Veel coassistenten en jonge artsen lopen rond met idealen, dilemma’s en twijfels, in werk en privésfeer. In de medische wereld zijn dit vaak onbespreekbare thema’s. Daarom heeft BKV het onderdeel Mastering Me opgericht en de training Wat wil ik? ontwikkelt. Het doel van deze interactieve, klassikale training is het verkrijgen van meer zelfinzicht. Hierdoor kunnen coassistenten en startende basisartsen keuzes maken die beter aansluiten bij hen als mens en medisch professional. Denk hierbij aan het kiezen van een passend specialisme of juist de keuze durven maken om geen AIOS traject in te gaan, maar eerst een tijdje als ANIOS aan de slag willen.

Lees meer over de training ‘Wat wil ik?’